facebook archief

Facebook archief, wat weet Facebook over mij?

facebook archiefOke, voor dat ik een heel verhaal ga vertellen over het facebook archief, eerst even waar je het zelf kan vinden. Ga naar Facebook.com klik op het pijltje naar onder rechtsboven in, instellingen en dan op de pagina: Een kopie downloaden van je Facebook-gegevens. Als je daar op geklikt hebt wijst het zich vanzelf, je krijgt een mail binnen met een download link en binnen een aantal minuten is jou hele leven ingepakt in een kleine 20mb (kan meer of minder zijn) Facebook info. In de tijd dat de link wordt gemaakt kun je hier van onder lezen wat voor info je er kan vinden.
Buiten natuurlijk de standaard dingen als naam email adres leeftijd en de datum wanneer ik mij heb geregistreerd (24 april 2007.) Kun je ook info vinden over de vriendschapsverzoeken die je hebt ontvangen, weggestuurd en onbeantwoord zijn gebleven of de vrienden die je hebt ontvriend. Deze lijst was bij mij het grootst met 385 mensen die ik in het verleden heb verwijderd uit mijn facebook account. Het woord vrienden is natuurlijk een relatief begrip, maar ik heb een keer in 2012 een poging gedaan om wat te sorteren bij Facebook en dus ook mensen te ontvrienden. Misschien gekeken naar de lijst met vrienden moet dat weer een keer gebeuren maar goed. Openstaande vriendschapsverzoeken naar andere is bij mij ook zeer beperkt, maar 1 iemand heeft het onbeantwoord gelaten en als ik zo terug kijk heb ik geen antwoord nodig ;).
Het mooiste kopje is misschien wel het kopje advertenties, daar kun je dus exact zien op welke advertenties jij in het verleden heb geklikt en wat je allemaal liked. Dit is waarschijnlijk voor facebook ook de meest waardevolle pagina in je hele archief want daar kunnen ze je op targeten.
Succes met jou faecbook archief en het uitpluizen er van!