Dan Bilzerian's 600.000 dollar weddenschap

Dan Bilzerian’s 600.000 dollar weddenschap

20160331 Dan bilzerianDan Bilzerian, wie zal menig vrouw zich afvragen terwijl dat menig man 1 van de 16.4 miljoen instagram volgers is of een vriend van deze man op Facebook. Met alle plezier doe ik een verwijzing naar zijn account met de referentie er aan dat je het niet moet bekijken op je werk.

Dan is een 35 jaar oude echte Amerikaan, na een paar jaar in het leger te hebben gezeten was hij er klaar mee en is hij zich gaan toeleggen op pokeren. Want ja werken voor je geld is zo achterhaald, laten we het gewoon bij elkaar gokken. Dan Bilzerian heeft nog al een aparte levensstijl wat hem de illustere naam King of Instagram heeft bezorgd. Op zijn account kom je nog al eenzijdige foto’s tegen van “schaars”geklede dames of Dan die zijn wapen arsenaal aan het leegschieten is.

Een opvallend filmpje wat er tussen doorschiet is het filmpje met Lance Armstrong, want Dan heeft een mooie weddenschap gekregen en aangezien hij van gokken houd kon hij hem niet afslaan. Waar hij ooit 2.3 miljoen dollar verloor met een weddenschap kop of munt. Heeft hij nu een weddenschap lopen voor 600.000 dollar dat hij binnen 48 uur van Hollywood naar Vegas toe kan fietsen. Een afstand die ongeveer neer komt op 480km over de bergen en door de woestijn.

De weddenschap is hij aangegaan met `venture capatalist Bill Perkins en als we de website van Dan moeten geloven is deze meneer voor je het weet zijn geld kwijt want de race gaat op dit moment voortreffelijk voor Dan. Hij zal zichzelf in Vegas waarschijnlijk laten trakteren op een mooie avond.

Grappige filmpjes op zijn website waar je ziet dat hij ondermeer lekker uit de wind wordt gehouden door een busje en hij in een soort lig fiets vooruitkomt.