Douwe Bob

#music monday: Douwe Bob

Douwe BobDe man die ons gaat verdedigen op het Eurovisie songfestival. Na Anouk, De Common Linnets en Trijntje Oosterhuis. Ligt de bal bij deze 20 jaar jonge Amsterdammer, het nummer slow down heeft in mijn ogen een lekker deuntje. Douwe Bob moet er alleen voor zorgen dat hij bij de gemiddelde songfestival liefhebber in de smaak valt. Daarbij voldoet hij in ieder geval aan een paar eisen, die belangrijk zijn.

Hij is een man, jong en ziet er niet onaantrekkelijk uit. Voor de gemiddelde persoon die het songfestival op de voet volgt zou dit dus allemaal pluspunten moeten zijn. Nu is alleen nog maar afwachten wat de internationale collega’s er van vinden. Ik las ergens dat onze ranking bij de bookmakers nog niet optimaal was. Maar dat bijvoorbeeld Polen al hoge ogen gooit, terwijl het nummer nog niet is uitgebracht. Hopelijk doet Douwe Bob het goed en hebben we na het fiasco met Trijntje weer een nummer om trots op te zijn.

Het tour schema is trouwens al redelijk gevuld dus mocht er succes zijn dan kun je hem door heel Nederland zien.