inhouse show

James Corden Inhouse show

inhouse showJames Corden, enkele weken geleden had ik het er al over met zijn carpool karaoke, waar hij menig bekende artiest in de auto heft zitten en samen met hem karaoked. Zijn late late show is een mega hit in de states en gisterenavond was een van de laatste uitzendingen van het seizoen. James wilden het afsluiten met een klapper en iets onverwachts en had daarom het illustere idee opgevat om deze aflevering met de hele crew te doen in een huis ergens in de buurt van de CBS studio’s the inhouse show. Na een paar keer nee was het zover en je zou er zo van uit kunnen gaan dat ze er voor gescout waren.

Als je de eerste beelden zie dan heb je een heel ander idee wie en wat bij elkaar passen dan op het moment dat de show begint. Jammer dat het in Nederland niet mogelijk is om de hele show te kijken dus je moet het doen met deze 12 minuten.

Wachten tot Humberto uit zijn studio gaat kruipen en net als James bij een onbekende op de bank komt zitten. Ik vraag me af of veel Nederlanders hun deuren open zouden doen.